Designovation Studio

Vi har stor erfaring inden for design og indretning qua vores mange år i branchen med møbler, belysning og indretning for både vores erhvervs- og privatkunder. De senere år med produktion på dansk snedkeri med produktion af gennemarbejdet og detaljeorienteret løsninger til ethvert behov, med den nyeste maskinpark, så vi kan servicere med korte leveringstider og oppetid på vores maskiner.

Vi har et lille værksted med dygtige møbelsnedkere, og det er selvsamme folk der har opmålt projektet, som bearbejder det og efterfølgende monterer, det kalder vi “hands on” og det minimerer fejl. Vi har en høj faglighed og ekspertise, en stor kærlighed til de kvalitetsmaterialer, vi arbejder med og en engageret lyst til at skabe en eksklusiv løsning, der gør netop din køkkendrøm til virkelighed.

Detaljerne er vigtige for os og det kommer til udtryk i vores projekter og vi tilpasser ofte til kundens ønsker, så det står mål med både økonomi og funktionalitet. Vi udfordrer vores tegnestue og snedkere, så vi hver gang kan levere et slutprodukt som er særegen og afspejler kundens personlighed og man ikke er i tvivl om, at fx køkkenet er leveret af os.

Vi leverer komplette løsninger fra grundidé til den endelige montering. Uanset om der skal skitseres, tegnes, måles op, fræses, skæres eller monteres, har vores samarbejdspartner folk med kompetencer til at udføre opgaven.

Vores leverandør producerer alle bordplader på vores værksted i Hornbæk Nordsjælland, det betyder, at vi kan yde en hurtig levering og service.

Et byggeri, nyt køkken eller bad kan være en fantastisk oplevelse. Vi høster erfaring fra hvert projekt, hvilket sikrer et smukt slutprodukt i samarbejde med vores dygtige kunder.

Skriv eller ring meget gerne for den første indledende øvelse, hvor du også kan bestille yderligere inspirerende materiale.

FÅ GODE RÅD AF VORES TEAM AF KOMPETENTE ARKITEKTER

Vores team af dygtige designere kan hjælpe dig med gode råd og vejledning. Uanset om du har en klar vision omkring din næste skræddersyede løsning, eller du blot leder efter sparring og gode idéer, så kan vi med garanti være behjælpelige.

Vi har forsøgt at samle et godt og alsidigt udsnit af hvad vi laver og kan tilbyde dig som kunde, når du begiver dig ud i løsningen med enten et nyt køkken, eller anden lækker løsning, som du skal bruge og se på i mange år fremover.

Der er billeder af forskellige opgaver, som vores kunder har vist os deres tillid med, samt nyttige informationer omkring vores arbejde og processer, der kan give en idé om hvad vi har at tilbyde.

Vi laver yderst sjældent den samme løsning for 2 kunder, da vores kunder heldigvis har deres helt egne holdninger til hvordan deres nye designløsning i form af køkken, bad, garderobe eller lignende skal være. Krydret med vores erfaring og gode idéer, så ender vi altid ud med noget som ikke ligner noget vi har lavet før.